Mediation

Krijg je te maken met een scheiding? Loopt de omgangsregeling niet soepel? Klopt de hoogte van de afgesproken alimentatie niet meer met de huidige situatie? Of moet er een ouderschapsplan worden gemaakt of bijgesteld? Voor al deze kwesties is mediation heel geschikt. In mediation maak je samen afspraken waar je beiden mee verder kunt. De mediator begeleidt je daarbij, informeert waar nodig, bewaakt het proces en de balans.

Bij mediation wordt de relatie met je ex-partner niet onnodig op scherp gezet en blijf je in gesprek met elkaar. En dat is belangrijk, zeker als er kinderen bij betrokken zijn.

Wanneer kies je voor mediation?

Je kiest voor mediation als je:

  • Er samen niet uitkomt
  • Er samen al uit bent en dit vastgelegd wilt hebben
  • Met elkaar wilt blijven communiceren
  • Zelf wil regelen wat belangrijk voor je is
  • Oplossingen op maat wil

Twijfel je of mediation geschikt is in jouw situatie, bekijk onze veel gestelde vragen over mediation of neem vrijblijvend contact met ons op.

Mediation in Leerdam

Sinds 2006 begeleid ik mensen die in scheiding zijn of met de gevolgen daarvan te maken hebben. Dat deed ik tussen 2006 en 2018 bij Israels Van Kessel Advocaten. Vanaf november 2018 ben ik onder een eigen naam gaan werken.

Sinds 2021 deel ik mijn kantoor samen met Kerstin Strohbach, psycholoog in Leerdam. Zij begeleid onder meer stellen in relatietherapie. Twijfel je er over of je wilt scheiden neem dan contact met haar op.

Heb je een vraag, wil je gebruik maken van een gratis kennismakingsgesprek of een afspraak inplannen?

Klik dan hier