Zonder ruzie

Maak kennis met mediation en los samen jullie conflict op

Gratis kennismaking

Heb je een conflict met een familielid? Of ken je iemand die te maken heeft met een familieconflict? Christina Hosman (Christina Hosman Mediation in Leerdam) en Jelle Hoppenbrouwers (Let’s Mediate in Rhenoy) bieden gratis mediation sessies aan in november en december.

Wat is mediation?

Mediation is een informele manier van conflictoplossing. Samen met een mediator bespreek je het conflict. Wat er is voorgevallen, wat betekent dit voor ieder, hoe zou je er samen uit kunnen komen en wat spreek je af voor de toekomst? De mediator zorgt voor een veilige omgeving voor het gesprek en is onpartijdig. Alles wat tijdens de mediation wordt gezegd blijft vertrouwelijk. Gevoelige zaken kunnen dus in een sfeer van vertrouwen worden besproken en opgelost.

Wat kun je tijdens deze kennismakings-sessie verwachten?

In de mediation sessie bespreken wij met jullie wat er speelt en kijken wij samen wat er nodig is om te komen tot oplossingen. Misschien is een gesprek al voldoende om de relatie op een nieuwe manier voort te zetten.

Data

Deze kennismakingssessies vinden plaats op elke vrijdag tussen 27 november en 18 december 2020.

  • Vrijdag 27 november
  • Vrijdag 4 december
  • Vrijdag 11 december
  • Vrijdag 18 december

Aanmelden

Voor deze kennismakings-sessies is registratie vooraf verplicht. Klik op de knop ‘Aanmelden’ om het registratieformulier te openen.

Heb je een vraag, wil je gebruik maken van een gratis kennismakingsgesprek of een afspraak inplannen?

Klik dan hier